Feiring av 40-års jubileum

Vi fylte 40 år i 2020, så det var på høy tid at vi fikk avholdt jubileumsfesten, sier Jarle Vindenes, Gründer og konsernleder i Sotra Gruppen.

Både ansatte, eiere, styremedlem, representanter fra bank, revisor, NHO, Vest næringsråd og ordfører for Øygarden kommune var på plass for å feire Sotra Gruppen sitt 40-årsjubileum. Gründeren kjøpte det nedlagte fiskebruket på Vindenes, vest for Bergen i 1980, hvor han etablerte seg for å drive gjenvinning av overskuddsmateriell fra Nordsjøen.

I forbindelse med festen ble det gjort stas på ansatte som har stått i tjeneste i over 30 år, med Norges Vel-medaljer. Det er delt ut totalt 14 gullklokker og 11 Medaljer for Lang og tro tjenester i løpet av de siste 10 årene.

Det ble gitt gaver fra selskapene i Sotra Gruppen; Socon, Socon Norheimsund og Sotra Anchor & Chain som gikk til kreftforeningen på Kr. 1000,- for hvert år konsernet har vært i drift, totalt over 40 000 kroner.

Totalt 120 feststemte gjester bidro til en hyggelig kveld med både god mat og drikke på Hotel Norge.

Gjestene ønskes velkommen av assisterende daglig leder Anita Vindenes i Sotra Gruppen.

Festglade gjester på Hotel Norge.

Grunder Jarle Vindenes

Grunder Jarle Vindenes (f.v) sammen med Åge Vindenes, Howard Hestad, Vidar Berland, Arnt Iversen og Kjell Egil Lokøy med sine utmerkelser fra Norges Vel for lang og tro tjeneste i Sotra Gruppen.